Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

NIEUWSFLASH AUGUSTUS 2021

Beste STAMmers
Wat een normale zomer had moeten zijn, heeft al meer extremen gekend dan dat we hadden kunnen verwachten.
Grote temperatuurschommelingen, veel water in onze favoriete regio’s, met
de gekende gevolgen en daar nog boven op de reisbeperkingen voor sommige landen.
Laat ons hopen dat niet al je vakantieplannen in het water zijn gevallen (letterlijk en figuurlijk).
De voorspelling voor augustus hebben we nog niet goed bekeken, maar erger dan wat we nu hadden kan het niet meer worden….. Of toch ? Rest ons nog de hoop op een Indian Summer.

Maar er is uiteraard ook nog goed nieuws en uiteraard ook dingen waar we niet zeker van zijn…..

De Happy Hour van 16 juli was een succes. De eerste keer na 11 maanden terug samen een pint kunnen drinken (of iets anders) en een hapje eten, bijpraten, vakantie ideeën/plannen uitwisselen, het deed ons allemaal deugd. Het aantal aanwezigen bevestigt dit alleen maar. We waren met 19 (en dan waren er nog leden die moesten werken of met vakantie waren). Het Hoekskes team, onder leiding van Hans die avond, heeft dat mee in goede banen kunnen leiden, waarvoor dank.
We gaan dus hetzelfde nog eens proberen op vrijdag 20 augustus vanaf 21u.
Voor die avond hebben we voorlopig terug 2 tafels van 8 personen gereserveerd en pas als die vol zijn, nemen we er nog een 3 de bij. We vragen dus ook nu weer om jullie in te schrijven bij iemand van het bestuur, als je er die avond terug wil bijzijn. Voorlopig hebben we al 3 inschrijvingen (Marina, Werner en Patty).

Als er deze maand iemand een STAM-rit wenst voor te rijden op een zondag, laat het ons dan weten, dan zorgen we voor een aparte mailing. Ook nu weer opletten dat tijdens de stops, alle voorschriften in acht genomen worden en dat er bepaalde regio’s in België beter gemeden worden.

Voor zij die nog op vakantie moeten vertrekken….. Kijk de geldende regeltjes qua COVID alsook
verkeerswetgeving nog eens goed na, want ze veranderen toch zo snel….. En vergeet uiteraard niet van steeds je vaccinatiebewijs, digitaal of op papier, bij de hand te hebben, moest je toch over de grens gaan, ook al is het maar voor even.

Voor de Kastelentoer van 2022 hebben we al volgende bevestigingen :
Danny en Christel, Ward en Ellen, Eric en Marleen,
Werner en Patty,
Andy en Peter, Tjenne en Leen, Rik,
Fons, Bert, Wim, Renate,
Christophe, Wouter, Mario,
Serge, Dries, Jan, Stefan, Sieg

Er zijn nog 5 plaatsen vrij, wees dus snel als je er nog bij wil zijn…..

We hadden gehoopt dat de versoepelingen qua bijeenkomsten, feestjes, etc. iets ruimer waren geweest, dus moeten we afwachten wat er in de nabije toekomst nog beslist gaat worden, zodat we de knoop kunnen doorhakken wat betreft het kampeerweekend van 3 – 4 – 5 september.
Momenteel gelden nog steeds de regels zoals in de horeca, d.w.z. tafels van 8, mondmasters als we rondlopen, etc ….. We houden jullie op de hoogte.

Dat was het voor deze maand. Hou het veilig in alle opzichten en geniet nog van je vakantie.

Met vriendelijke groeten,
Het STAM-bestuur