Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

NIEUWSFLASH FEBRUARI 2020

Beste STAMmers,

Voila, 2020 is van start gegaan, iedereen is begonnen met zijn goede voornemens om zich terug in zijn/haar zelfde motorpak te wringen als verleden jaar (je kan natuurlijk ook een nieuw kopen) en menig lid is zijn licht gaan opsteken op het Autosalon, al vond ik het persoonlijk niets speciaals…. Ons eerste lid dat elektrisch rijdt moet nog steeds gevonden worden. Zou het iets te maken hebben met …..”The sound”….. ?

De Happy Hour met gratis vat was weer een succes. Met 20 leden konden we het terras inpalmen en genieten van een natje en een droogje tijdens een gezellige babbel. Gezien de voorzitter op 21 februari van wacht is, zal Ward de bonnetjes uitdelen. De afspraak is zoals steeds vanaf 21u in ‘t Hoekske.

De betalingen van de Kastelentoer zijn rond en het voorschot is betaald.

De routes en algemene planning volgen in de loop van de maand mei, na prospectie. We hopen tegen dan, ook een geschikte locatie gevonden te hebben voor 2021. We houden je op de hoogte.

Tot U spreekt nu de goede huisvader….. Gezien we een nieuw werkingsjaar zullen beginnen per 1 maart 2020, jaja, het is weer zover….. kunnen we melden dat we ons lidgeld op €30 houden. Hiervoor ben je terug een jaartje lid van de leukste motorclub van België. Verlengingen van het lidmaatschap liefst via overschrijving.

Aan toekomstige leden vragen we om eerst eens deel te nemen aan een rit om elkaar wat beter leren kennen, zodat nadien de juiste beslissing kan genomen worden om al dan niet STAM–lid te worden.

Voor de Lente Q en Algemene Vergadering op zaterdag 14 maart 2020 werd terug gekozen voor een BBQ, die Bamber in goede banen zal leiden. Let wel, ditmaal vindt het plaats in de kleine parochiezaal. We sturen nog een aparte mailing om te vragen voor helpers om de zaal klaar te zetten kort na de middag.

Ook hier zijn we weer blij te kunnen melden dat de prijs in de deelname onveranderd blijft. Leden betalen €25, niet-leden €30 en kinderen onder de 15 jaar €15. Inschrijven kan uiteraard nu al via de gekende kanalen (per email, bij de bestuursleden of tijdens de HH van februari). Deadline voor de inschrijving is maandag 9 maart. Dit geeft ons de mogelijkheid om tijdig de nodige aankopen te doen.

De Lente Q wordt zoals steeds voorafgegaan door de AV die om stipt 19u start. De agenda werd reeds verstuurd.

Gezien de grote zaal nogal in trek is bij diverse verenigingen en menig Heistenaar, hebben we ook al de data van de Q’s in 2021 vast gelegd. Je kan ze alvast mee in je agenda zetten.

Voor de Dag van de Motorrijder, waar STAM Education aan zal deelnemen vanuit Hulshout, zijn de pre-registraties reeds gestart. Wil je lange wachttijden de dag zelf vermijden, dan kan je je nu al inschrijven op https://www.dagvandemotorrijder.be/hulshout. Zo ben je niet alleen verzekerd van een plaats, maar krijg je ook nog een leuk aandenken.

Ward en Bamber zullen ook dit jaar op 4-5-6 september het Kampeerweekend terug organiseren. We wensen specifiek te vermelden dat dit evenement niet alleen voor motorrijders is, maar ook voor hun familie.

Leden met kinderen, die niet met de motor zouden oprijden zijn ten zeerste welkom. Ter plaatste zijn voldoende kindvriendelijke activiteiten mogelijk. Er wordt ook gedacht aan een eventueel vertrek op vrijdagavond omstreeks 17-18u, zodat er zaterdag lokaal kan gereden worden (het is een regio waar we niet veel komen). Een avondmaal zou dan voorzien worden bij aankomst, ofwel onderweg nog even stoppen om nog iets te eten. De 2de groep zou dan op zaterdagvoormiddag gewoon vertrekken rond 9-10u op de gekende locatie onder aan de Heistse berg. Meer info volgt zeker nog voor de zomer.

Zo, dat was het voor deze maand.

Met vriendelijke groeten, het STAM-bestuur