Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

NIEUWSFLASH SEPTEMBER 2019

Beste STAMmers,

Stilaan gaat bij de meesten onder ons de vakantie ten einde, ook al blijft de hittegolf nog aanhouden tot zaterdag. Rijden in volle outfit was geen lachertje deze zomer. Misschien eens een moment inlassen om jullie ervaringen met zomerkledij te delen met de groep ?

We hopen dat jullie in ieder geval kunnen genieten hebben van het mooie weer. Tot zaterdag ziet het er nog steeds goed uit, dus profiteer er nog van, zolang het duurt.

Op de HH van 23 augustus waren er 17 aanwezigen (zowaar een record voor de zomermaanden denk ik). De drankjes op het terras gingen vlot naar binnen. Het was een leuke avond en we hopen dat die van 20 september even geslaagd mag zijn.

Die avond, 20 september, is er ook de Nacht van de Scheurende Gitaar. DJ Vanne jaagt het betere gitaarwerk door de boxen van uw kroeg. Vergeet uw luchtgitaar niet mee te brengen! De snaren worden gestemd om 21 uur.

Voor de rit van 25 augustus, voorgereden door Eric, waren er 9 deelnemers. Er werden net geen 400 kilometer gereden en ze hebben het droog gehouden. De rit van september wordt vervangen door de heen- en terugrit van het Kampeerweekend.

Deelnemers aan het Kampeerweekend op 7 en 8 september zijn tot nu toe Ward en Ellen, Bamber en Evy, Karel en Marina, Christel en Danny, Wim, Bert, Werner.

We trekken naar Naomé, Bièvre (15 km boven Bouillon), iets meer dan 170 km vanuit Heist. Vertrek om half 10 aan den Hoek.

Het domein is groot genoeg om onze tentjes op te slaan. Er staat een tipi voor 12 man, in de stal met zolder is ook slaapplaats voorzien, er zijn een beperkt aantal bedden beschikbaar, sanitair en keuken is aanwezig. Bij slecht weer kunnen we binnen eten. De moto’s kunnen op de oprit staan of achter in de wei (voetplaatjes zijn voorzien).

Voor het vervoer van materiaal, tenten, slaapgerief en dergelijke zorgen Bamber en Ward. De deelnemers worden nog gecontacteerd, wanneer alles mag geleverd en opgehaald worden.

Kosten : €70 per persoon, te storten op rekening van de STAM BE74 9797 7537 9407 of cash te betalen tijdens de volgende Happy Hour of STAM-rit.

Voor meer info en inschrijvingen kan je bij Bamber op 0478 27 63 77 of bamber@telenet.be en Ward op 0476 35 11 04 of ward.van.hool@outlook.com terecht.

Bij gebrek aan belangstelling, werd besloten de short-ski Auffach 2020 te annuleren. Misschien dat het volgend jaar wel weer lukt ?

Vergeet ook niet de Kastelentoer 2020. In december moeten de kamers vastgelegd worden, dus snel even checken of je er bij kan zijn volgend jaar 😉

Geniet nog van het mooie weer en hou het veilig.

Met vriendelijke groeten,

Het STAM-bestuur

 

 

KALENDER 2019

7-8/9 : Kampeerweekend – zie info hierboven

20/9 : Happy Hour – Nacht van de Scheurende Gitaar met DJ Vanne

6/10 : STAM-rit, voorgereden door Marc

18/10 : Happy Hour

19/10 : Halloween Q – inschrijven verplicht – info volgt

15/11 : Happy Hour

24/11 : Winteractiviteit onder voorbehoud – info volgt

20/12 : Happy Hour