Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

NIEUWSFLASH JULI 2019

Beste STAMmers,

Gezien de verlofperiode is het weer een iets kortere flash.

De rit van juni viel ditmaal samen met de Kastelentoer. Op zondagmorgen verrasten Marc Mooriske en Anita ons op het terras voor een koffie bij vertrek. Zij logeerden in Luxemburg, maar vonden het toch leuk even “acte de présence” te komen geven, waarvoo dank. De rit van 14 juli wordt voorgereden door Ward. Samenkomst vanaf half 10 in ‘t Hoekske en vertrek om 10u stipt.

Op de HH van juni konden we met 18 man genieten van de zomerse temperaturen op het terras. De HH van juli zal Werner voor zijn rekening nemen, gezien de Voorzitter dan met verlof is.

Op 20 september organiseert ‘t Hoekske nog eens “De nacht van de scheurende gitaar” met DJ Vanne 😊, gelijk met onze Happy Hour. Een goeie portie rock met gitaar is altijd wel eens leuk om aan te horen. Noteer het alvast in jullie agenda.

We doen nogmaals een warme oproep voor het kampeerweekend in september en de short-ski Auffach einde januari 2020. Voor 7/8 september hebben we al wat inschrijvingen, voor de short-ski nog niet. Kampeerweekend : Ward en Ellen, Bamber, Karel en Marina, Wim, Bert, Christel en Danny.

Na jaren van onderbreking gaan Ward en Bamber het Kampeerweekend weer leven inblazen. Op 7 en 8 september trekken we naar Naomé, Bièvre (Rue des Prés Pirotte), iets meer dan 170 km vanuit Heist op den Berg, 15 km boven Bouillon. Het domein is groot genoeg om onze tentjes op te slaan. Er staat een tipi waar 12 man kan slapen, in de stal met zolder is ook slaapplaats voorzien, er zijn een beperkt aantal bedden beschikbaar, sanitair en keuken zijn aanwezig. Bij slecht weer kunnen we binnen eten. De moto’s kunnen op de oprit staan en achter in de wei (voetplaatjes zijn voorzien). Voor het vervoer van materiaal, tenten, slaapgerief en dergelijke zorgen Bamber en Ward. Alles wordt op vrijdag naar de kampeerplaats gebracht en na het weekend terug naar Heist. We spreken later nog af wanneer alles mag geleverd en opgehaald worden.
Kosten : €70 per persoon, te storten op rekening van de STAM BE74 9797 7537 9407 Voor meer info en inschrijvingen kan je bij Bamber op 0478 27 63 77 of bamber@telenet.be en Ward op 0476 35 11 04 of ward.van.hool@outlook.com terecht.

De short-ski zou doorgaan van donderdag 30 januari (aankomst in de namiddag) tot maandag 3 februari 2020 (vertrek na het ontbijt) bij Hotel Platzl in Auffach, Oostenrijk. De prijs bedraagt 72€ pp/n op basis van half-pension (keuze uit 3 menu’s) in een dubbelkamer.We hebben een optie op enkele kamers genomen, maar hebben zo snel mogelijk bevestiging nodig. Dus wees er snel bij als je wenst deel te nemen. First come, first serve.

Zo, dat was het voor deze maand. Geniet van het mooie weer en hou het veilig.

Met vriendelijke groeten,

Het STAM-bestuur

 

KALENDER 2019
14/7 : Rit – Ward rijdt voor

19/7 : Happy Hour

16/8 : Happy Hour

25/8 : Rit – Eric rijdt voor

7-8/9 : Kampeerweekend – inschrijven bij Ward en Bamber

20/9 : Happy Hour

6/10 : Rit – voorrijder gezocht indien Marc Education bezet zou zijn

18/10 : Happy Hour 19/10 : Halloween Q – inschrijven verplicht – info volgt

15/11 : Happy Hour

24/11 : Winteractiviteit onder voorbehoud – info volgt

20/12 : Happy Hour