Lid worden

LID WORDEN
Het lidgeld bedraagt €30,00 per persoon per jaar (vanaf het werkingsjaar 2015-2016) en geldt van 1 maart t/m 28-29 februari. Wens je op voorhand even de sfeer in de groep op te snuiven vooraleer aan te sluiten ? Dan kan uiteraard. Graag zien we je op één van de maandelijkse ritten (wij noemen het een try-out rit) of tijdens een Happy Hour, om verder kennis te maken.  Je kan nadien in alle rust beslissen of je lid wenst te worden of niet.
Als lid ontvang je alle interessante motorinformatie uit eerste hand. Maandelijks krijg je de Nieuwsflash waarin alle activiteiten voor de volgende maand beschreven en nuttige weetjes meegedeeld worden. Je contactgegevens worden enkel gebruikt in (de door de wet verplichte) documenten nodig om de dagelijkse werking van de vereniging te kunnen uitvoeren en om de mailing te kunnen verzorgen.  
Uiteraard kan je als lid steeds bij het bestuur of de andere leden terecht met vragen over je motor, motoruitrusting, rijtechnieken, adressen, “whatever”. Ook indien je je geroepen voelt om je als lid actief in te zetten met de organisatie van bepaalde activiteiten, aarzel dan niet en contacteer ons.
Tevens krijg je als lid korting bij bepaalde sponsors.
Je krijgt ook een verwelkomingsgeschenk (zolang de voorraad strekt) en, op aanvraag, je persoonlijke lidkaart (deze kan je ophalen tijdens de activiteiten, ze worden niet meer opgestuurd).
Stort €30,00 euro op rekeningnummer BE74 9797 7537 9407(Argenta) van vzw STAM met als vermelding “lidgeld”, je naam en emailadres.
Van zodra we je betaling ontvangen hebben, wordt alles aangepast.
Contacteer ons gerust als je verder nog vragen moest hebben.
KLIK HIER OM LID TE WORDEN!