Activiteiten

ONZE ACTIVITEITEN (staan momenteel “on hold”)
Begeleide rondritten: Normaal gezien zijn er elk jaar een 6-tal begeleide ritten. Deze worden telkens voorgereden door een vrijwilliger/promotor. Hierdoor ontstaat een redelijke variatie in ritten. Het vertrek is altijd op zondag om 10 u in café ’t Hoekske te Heist-op-den-Berg, tenzij anders vermeld in de nieuwsbrieven. De voorrijder kan ten allen tijde een rit annuleren bij slecht weer, dit in het belang van de veiligheid van de groep.
.
De Kastelentoer is een ander verhaal. Deze vindt altijd plaats tijdens het lange Pinksterweekend. Oorspronkelijk was het een rit van 2 dagen met overnachting in een hotelletje in Rochefort, maar dit werd door iedereen te kort bevonden en flexibel zoals we zijn is dit uitgegroeid naar een 3-daagse. Elk jaar een succes, altijd volgeboekt en 3 dagen (rij)plezier gegarandeerd!!! Om de prijs acceptabel te houden met een maximum aan rijplezier, vindt dit evenement al bijna 10 jaar in de Eifel plaats. Nadat Sieg de eerste edities voor zijn rekening nam, heeft Danny sinds 2007 alles in goede banen kunnen leiden.
Vrije rittenAl wie zich geroepen voelt om een rondrit te organiseren, buiten de geplande ritten, mag steeds het bestuur contacteren. Wij zorgen dan voor de nodige publiciteit via de mailing en Social Media. 
Lente Q en Halloween QEen hapje en drankje op ’t terras. Dit kan een echte BBQ zijn, of tapas of een uitgebreid eetfestijn. De Lente Q in maart gaat steeds gepaard met de Algemene Vergadering, waarop alle betalende leden uitgenodigd zijn.
Happy HourIn principe elke derde vrijdag van de maand in ’t Hoekske. Steeds weer een gezellig samenzijn op het terras met een hapje en een drankje.
Losse activiteitenAndere activiteiten worden (meestal in de winter) door vrijwilligers georganiseerd. Iedereen die wil is natuurlijk altijd van harte welkom! Enkele voorbeelden: wedstrijdje karting, lasershooting, quad-initiatie, bowling, museumbezoek, short-ski, kerstmarktbezoek, etc…
VerslagenSommigen onder ons kunnen alles nu eenmaal beter uitleggen dan de anderen en er zijn er die het beter kunnen neerschrijven. Van sommige activiteiten wordt al eens een verslag gemaakt en dat kan dan vanzelfsprekend in deze rubriek of de nieuwsbrief mee opgenomen worden.